КОЛЕДЕН БАЗАР

В навечерието на коледните и новогодишни празници в НУ „Иванчо Младенов“  беше  организиран Коледен базар. В него с ентусиазъм и много идеи се включиха ученици и родители. Те подготвиха прекрасни коледни играчки, интересни сувенири и чудесни сладки изкушения, изработени с майсторство, творческо въображение и сръчност. С усмивки и приповдигнато настроение стоките се изкупиха мигновено. Всеки успя да си купи красив сувенир, който да занесе вкъщи. В крайна сметка всички – и продавачи, и купувачи, бяха доволни и щастливи. Най-голямото удовлетворение дойде след преброяване на събраните средства. Само за един час децата от нашето училище успяха да съберат 1539,80 лева.
       Мили деца и родители, ние Ви благодарим от сърце, защото смятаме, че посланието е много по-силно, когато децата виждат, че заедно със своите родители и учители работят за избраната от тях кауза.

Бъдете здрави, пазете своята вяра в доброто, предавайте я на своите деца и на всички около себе си, защото благодарение на нея в живота се случват чудеса!