Предколедни вълнения и празнично настроение в  НУ „Иванчо Младенов“

Празничното настроение през последния учебен ден на месец декември нахлу в училище НУ „Иванчо Младенов“! С направените коледни поздравителни картички, с изработените сурвачки, с коледната украса в класните стаи се създаде повече уют, красота и вълшебство. Всичко започна в началото на месец декември. Така този месец беше изпълнен с много емоции и празнично настроение.

Важното е, че идеята за едно различно коледно празнуване се получи похвално добре и следващата година може да се продължим и разширим нашите прояви. Всички жадувахме заедно да се наситим на приятелството и училищните емоции, тъй като последните две години нямахме това удоволствие.

 Днес г-жа М. Тихомирова награди участниците в конкурса „Коледни вълшебства“ обявен от Ученическия парламент „Заедно ръка за ръка“. За приложено старание, творчество и въображение за най-красива класна стая  в конкурса победител е 2.в клас. С грамота и книга бяха наградени учениците изработили най-оригинална картичка. Определено журито беше затруднено и подборът беше труден. Имаше и почерпка за всички от  ръководството и педагогическия екип на училището.

Разбира се, за малките ученици, вълнението е още по –голямо, заради очакването на мечтаните подаръци. Често забравяме обаче, че най-големият подарък е обичта, прошката, благодарността, която можем да дадем на семейството си, на приятели, на непознати дори. Това е светлината, която озарява празника.

Само няколко дни остават до идването на Новата 2022–ра Година! Изпращаме Старата и поглеждаме с надежда към Новата Година.

Тайно се надяваме, че ще ни стигнат добрини, но си знаем, че много учене ни предстои.

 Светли и уютни Коледни празници!