ТЪРЖЕСТВЕНО ОТКРИВАНЕ  НА НОВАТА 2020/2021 УЧЕБНА ГОДИНА

15 септември е вълнуващ ден, очакван с нетърпение от всички, съпроводен с най-хубави чувства и емоции. С много слънчево настроение, усмивки и желание, но при спазване на всички мерки срещу Covid-19 започна новата учебна година в Начално училище „Иванчо Младенов” – Враца. Една нова и по-различна учебна година с маски на лицата, но с трепет в сърцата.

Официално присъствено откриване имаше само за новопостъпилите ученици от I клас.  Тържеството започна в 09.00ч. с издигане на Националния флаг на Република България и посрещане знамето на училището. Празнично слово към всички присъстващи отправи г-жа Милена Тихомирова – директор на училището,  в което акцентите бяха свързани с множеството успехи на ученици и учители по време на обучението в електронна среда от разстояние и непрекъснатия стремеж на училището да отговаря на съвременните изисквания на българското образование.

С вълнение и трепет за първи път първокласниците прекрачиха прага на училището, посрещнати от своите учители с погача и мед, с новите учебници и книжки за всяко дете, в украсените с много любов класни стаи. Поетапно бяха посрещнати и учениците от втори, трети и четвърти клас. Първият учебен ден има особена емоция за първокласниците и техните родители и близки, но не по-малко вълнуващ и за завършващия випуск на четвърти клас, които в този ден изживяват  последните стъпки в своето завършване!

            Благодарим на всички  за проявената отговорност за спазване на  мерките, точните часове на събиране и влизане в сградата на училището, за да можем заедно да преминем през това предизвикателство без притеснения за здравето и безопасността на всички ни.

Успешна и ползотворна учебна 2020 / 2021 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *