АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ


КОНТАКТИ

гр. Враца ул.”Антим І” №4
Телефони:
092 / 66 35 71 - канцелария
nu_iv_mladenov@abv.bg
 
В пролетния кръг на международния турнир „Математика без граници” взеха участие ученици от І до ІV клас. Спечелихме три сребърни медала.Нашите медалисти са:
Рая Александрова Тодорова от І-б клас
Нина Нанкова Рачева от ІІ-а клас
Мартин Петров Андреев от ІІІ-б клас
Честито на победителите! Желаем им нови успехи!
Сред многолюдна публика и много детска глъч премина откриването на 14-та Областна изложба за детска рисунка и фотография, организирана от Центъра за подкрепа и личностно развитие – ОДК - Козлодуй.
В зимния кръг на международния турнир „Математика без граници” взеха участие ученици от І до ІV клас.
София Росенова Кръстева се класира на първо място в училищния кръг на Седмото национално състезание по правопис на английски език Spelling Bee, което се проведе на 01.03.2017г. в НУ „Иванчо Младенов”, град Враца. София Росенова Кръстева спелува правилно думата „pilot” и победи Пламена Ивайлова Иванова, която се класира на второ място. И двамата ученици се класират за регионалното състезание, което ще се проведе на 1 април 2017г. в град Монтана.
Община Враца и Калин Каменов-кмет връчиха първа награда на Алекс Пламенова Гергова от 2 бклас в конкурса" Селфи във Враца" по повод 139 години от Освобождението на града.
Във връзка с проявената доблестна постъпка на ученичките Вероника Даниелова Трифонова и Стефания Цветомирова Димитрова от II в клас на НУ „ Иванчо Младенов ”...
Второкласничката и нейният партньор спечелиха ЗЛАТЕН МЕДАЛ в раздел „стандарт” и „латина”. На престижния турнир за изгряващи звезди „Фантастик Данс” Изабел и Станимир печелят ПЪРВО МЯСТО на национално ниво.
На 01.11.2016 год. в чест на Деня на народните будители се проведе математическият турнир „Черноризец Храбър“. Нашите малки математици спечелиха отново призови места.
В есенния кръг на четвъртия международен турнир "Математика без граници" взеха участие 51 ученици от 2 до 4 клас.
Талантливата математичка Нина Нанкова Рачева от 2-а клас завоюва златен медал.
На 23 октомври в София се проведе международно състезание по спортни танци „SOFIA OPEN DANCE FESTIVAL 2016”.
Второкласничката Изабел Цветанова и нейният партньор спечелиха сребърен медал на „латина” и бронзов медал на „стандарт”.
В пролетния кръг на състезанието участваха 34 ученици. Трима от тях завоюваха медали.
През 2016 г. домакин на Националната олимпиада „Знам и мога” беше Регионалният инспекторат по образование във Враца, тъй като ученичката от IV клас на Начално училище „Иванчо Младенов” Вяра Александрова спечели I-во място на Националната олимпиада в Бургас 2015 г.
В зимния кръг на ІІІ международен турнир „Математика без граници” взеха участие 45 ученици от І до ІV клас. Те спечелиха пет медала и множество сертификати.
От началото на учебната 2015/2016 година възпитаниците на НУ „Иванчо Младенов“-Враца взеха участие в редица математически състезания, турнири и конкурси.
И тази година Сдружение „Вестители 2007" връчи стипендии на деца от Враца в неравностойно положение, показали високи постижения в училище или в сферата на изкуството.
Страници:    1  2