КОНТАКТИ

гр. Враца ул.”Антим І” №4
Телефони:
092 / 66 35 71 - канцелария
nu_iv_mladenov@abv.bg
 
Малките читатели дариха своя любима книжка, която вече са имали възможност да прочетат, за да може и други деца да им се насладят. Надяваме се също така, че къщичката и книгите в нея ще се пазят, защото те са за всички.
През месец октомври и ноември първокласниците от група по интереси с ръководител Татяна Петрова играха и се забавляваха с образователните еко-игри: „Докосни ме” и „Познай кое животно съм”. Чрез тях учениците на практика се запознаха с жива и нежива природа, затвърдиха и обогатиха знанията си за животните.
През месец ноември първокласниците от група по интереси „Еко-игри” подготвиха изложба от природни материали на тема „Ежко в гората”. Дейността бе интересна и изпълнена с чувство на отговорност от учениците, защото сами събраха, съхраниха и изработиха своя краен продукт. По предложение на децата изложбата се обогати с изработване на тиква от семена.
На 06.12.2017г. първокласниците, включени в група по интереси „Еко-игри” с ръководител Татяна Петрова изработиха еко-сурвачки съвместно с родители. Учениците се включиха с любопитство и интерес в дейността.
Учениците се запознаха с начините и мястото за разделно събиране на отпадъци.
Снегът още го няма при нас, но в Коледното ни селце е празнично и бяло!
На 17.11.2017 група по интереси "Компютърът-моят забавен свят" проведе час заедно с родители.Децата от групата рисуваха компютърни картини заедно с родителите си.
Група Вълшебни ръчички. Изложба.
На 23.11.2017 г. учениците от група по интереси "Вълшебни ръчички" изработиха кутии за подарък за наближаващата Коледа. Гости бяха госпожа Милена Тихомирова - директор на НУ "Иванчо Младенов", госпожа Галина Янчева - заместник директор, Петя Узунова - педагогически съветник, учители и родители.
На 16.11.2017 година първокласниците, включени в клуб „Приказна пътечка“ по проект „Твоят час“ с ръководител Цветелина Цветкова посетиха Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца, където имаха удоволствието да се срещнат с представители на издателска къща „Клевър бук“.
На 15.11.2017 година първокласниците, включени в клуб „Приказна пътечка“ по проект „Твоят час“ с ръководител Цветелина Цветкова посетиха Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца.
Малките художници изпращат есента с лястовичи песни, на щъркови криле….
С желание и ентусиазъм рисувахме есенни картини, пейзажи и натюрморти и вече сме в очакване на бялата зима!

Днес, 13.10.2017 г. малките читатели от клуб „Приказна пътечка“ с ръководител Цветелина Цветкова имаха удоволствието да посрещнат специални гости–Зорница Александрова и Силвия Горановска, които представиха на вниманието на децата своята любима книжка от детството.
На 27.10 и 08.11.2017 г. в клуб „Приказна пътечка“ с ръководител Цветелина Цветкова се проведоха занятия под ръководството на родители. Малките членове на читателския клуб изработиха маски на приказни герои с помощта на родителите си.
На 18.10.2017 година първокласниците, включени в клуб „Приказна пътечка“ по проект „Твоят час“ с ръководител Цветелина Цветкова посрещнаха специален гост.
Страници:    1  2  3