КОНТАКТИ

гр. Враца ул.”Антим І” №4
Телефони:
092 / 66 35 71 - канцелария
nu_iv_mladenov@abv.bg
 
Отчет по проект "Твоят час"-PDF документ
Изпълнена с вълнение зала, усмихнати родители, нетърпеливи да се изявят на сцената таланти, вълшебни коледни звуци и магично усещане, че предстои нещо красиво. Такава беше атмосферата минути преди началото на коледното тържествo...
На 21.12.2917 година малките певци от първи и втори клас, участващи в групата по интереси по
проект „Твоят час” зарадва своите родители с песни и стихове, посветени на Коледа и Нова
година.
Пъстрите сурвачки напомнят на малките ученици за традициите и обичаите,съпътстващи предстоящите празници, а малкото коледно селце радва очите с пъстрите цветове на своите къщички, потънали в сняг.
Вокална група „Детски смях” с ръководител Цветелина Кръстева и клуб „Танцуващи звездици” с ръководител Надя Петкова взеха участие в Коледен благотворителен концерт, организиран от студентите от филиал „Проф.д-р Иван Митев”Враца към Медицински университет –София.
Децата направиха своя визитна картичка, размножиха и разпечатаха
Малките художници , в общи усилия с баби, майки и учители накитиха своите сурвачки.Уханието на пуканки, сушени плодове и чушки,чесън и вълна , направи атмосферата неповторима. На фон от коледарски песни и много настроение, под сръчните детски ръце грейнаха автентични български сурвачки.
На 12.12.2017 година третокласници от групата за извънкласни дейности по
интереси „Английският език – лесен, интересен” по проект „Твоят час” участваха в
занятие проведено съвместно с родители. Те подготвиха и прочетоха на английски език
приказките “The warm mitten” и “Goldilocks and the three bears”.
Малките читатели дариха своя любима книжка, която вече са имали възможност да прочетат, за да може и други деца да им се насладят. Надяваме се също така, че къщичката и книгите в нея ще се пазят, защото те са за всички.
През месец октомври и ноември първокласниците от група по интереси с ръководител Татяна Петрова играха и се забавляваха с образователните еко-игри: „Докосни ме” и „Познай кое животно съм”. Чрез тях учениците на практика се запознаха с жива и нежива природа, затвърдиха и обогатиха знанията си за животните.
През месец ноември първокласниците от група по интереси „Еко-игри” подготвиха изложба от природни материали на тема „Ежко в гората”. Дейността бе интересна и изпълнена с чувство на отговорност от учениците, защото сами събраха, съхраниха и изработиха своя краен продукт. По предложение на децата изложбата се обогати с изработване на тиква от семена.
На 06.12.2017г. първокласниците, включени в група по интереси „Еко-игри” с ръководител Татяна Петрова изработиха еко-сурвачки съвместно с родители. Учениците се включиха с любопитство и интерес в дейността.
Учениците се запознаха с начините и мястото за разделно събиране на отпадъци.
Снегът още го няма при нас, но в Коледното ни селце е празнично и бяло!
На 17.11.2017 група по интереси "Компютърът-моят забавен свят" проведе час заедно с родители.Децата от групата рисуваха компютърни картини заедно с родителите си.
Страници:    1  2  3