XI ОБЛАСТЕН ВОКАЛЕН ПРЕГЛЕД С УЧАСТИЕТО НА ВОКАЛНИ ГРУПИ И ИНДИВИДУАЛНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ОТ ОБЛАСТ ВРАЦА
rpt

На 25.04.23г. учениците от ВИГ „Слънчице и ВИГ „Детски смях“ при НУ „Иванчо Младенов“ с ръководител г-жа Цветелина Кръстева взеха участие в XI Областен преглед на Вокалните групи и индивидуални изпълнители. Домакин на събитието бе ЦПЛР „Център за работа с деца Враца. Малките изпълнители от ВИГ „Слънчице трогнаха публиката с песните „Слънчево зайче“ и „Приспивна песничка“. Овациите на публиката и на другите участници спечелиха ВИГ „Детски смях“ със своето изпълнение на песните „До ре ми рок “ и „Празник без предели“. Те не само могат да пеят, но показаха и как танцуват.

В индивидуално изпълнение се представи Деа Найденова от 3.а клас, която изпълни песен от композитора Хайгашод Агасян   „Гледай със сърцето си“, а Марая Димитрова от 4.б клас представи на публиката песента „Молитва за България“ от същия автор.

Участието на талантливите ни ученици беше наградено с малки подаръци и диплом, които връчи г-жа Стела Димитрова – Началник-отдел „Образование и здравеопазване“  в Община Враца. Г-жа Цветелина Кръстева получи грамота за художествен ръководител и вдъхновител.