Награда за работа с онлайн платформата Книговище.бг

На 05.02.2020 г. приключи първото Национално състезание по четене и създаване на дигитално съдържание за училищни класове.То се проведе по инициатива на МОН в Книговище.бг (www.knigovishte.bg) онлайн платформа за стимулиране на осмислящото четене сред децата. Между 9 декември 2019 г. и 4 февруари 2020 г. в състезанието се включиха 336 класа от 68 населени места в страната. 

2. а клас при НУ „Иванчо Младенов“ – Враца, с класен ръководител г-жа Петя Иванова, е един от победителите в Националното състезание по четене и създаване на дигитално съдържание 2019/2020.

Чрез любознателност, упорство и състезателен дух второкласниците завоюваха престижно място в националната класация. Показаха, че когато човек си постави цел, може да я постигне и пътят да се окаже интересен – водещ към нови умения, знания и приятелства.

Като победител в състезанието, 2. а клас получава дигитална грамота и безплатен абонамент за платформата www.knigovishte.bg, валиден до 15.09.2020 г.

Ръководството и екипът на НУ „Иванчо Младенов“- Враца поздравява 2. а клас и техния ръководител г-жа Иванова и им пожелава да продължават да откриват чудния свят на знанието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *